26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Golf pro Cestu 121

16. 9. 2014

|
Tisk
|

Osmdesát hráčů golfu se sešlo minulou středu v Mladé Boleslavi, aby si zahráli při benefičním turnaji, jehož výtěžek putuje na účet občanského sdružení Cesta 121. To pomáhá starým a nemocným kněžím i duchovním, kteří se ocitli v nouzi.

Vydání: 2014/38 Papež František oddal dvacet párů, 16.9.2014, Autor: Jiří Macháně

Na sportovní klání pozval golfisty při příležitosti svých padesátých narozenin lanškrounský farář P. Zbigniew Czendlik. Na turnaji „Zibi Cup pro Cestu 121“ se sešli hráči všech úrovní a kategorií i mediálně známé osobnosti. Všichni měli možnost při hře složit startovné, díky němuž lze pomoci konkrétnímu knězi. Letos se podařilo vybrat 150 tisíc korun. Výnos turnaje 80 tisíc korun doplnil partner Cesty 121, společnost T-Mobile, částkou 40 tisíc a oslavenec, lanškrounský farář P. Czendlik, přidal dalších 30 tisíc Kč. Ten při svých narozeninách vybíral nejen na kněze, ale také „na kostel“. „Bylo by krásné, kdyby na moje narozeniny zůstala trvalá vzpomínka, a to v podobě nových lavic do jednoho z mých kostelů. Pokud byste tak chtěli podpořit moji farnost, budu vděčný za každý dar, který pošlete na účet farnosti: 1322349349/0800. Jako VS uveďte IČO nebo rodné číslo, bude vám pak vystavena darovací smlouva,“ vzkázal P. Czendlik. 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou