26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Týden pro rodinu s večeří i skauty

21. 5. 2019

|
Tisk
|

Týden pro rodinu připomněly mnoha aktivitami farnosti a Centra pro rodinu po celé diecézi.

Vydání: 2019/21 Chrámy zvou k noční návštěvě, 21.5.2019, Autor: Jana Praisová

Příloha: Diecézní zpravodajství - Ostravsko-opavská diecéze


Manželé si například vyslechli přednášky, prožili romantickou večeři a setkaly se v Kopřivnici na Rodinném festivalu.
Kulturně-společenskou akci, která zakončila letošní Týden pro rodinu, připravili na neděli 19. května Centrum pro rodinu Kopřivnice s Katolickou besedou a skauty. „Akce by měla být poděkováním rodinám, neboť motto letošního Týdne pro rodinu zní Rodina má cenu,“ uvádí předsedkyně centra Tereza Müllerová.
Kvůli deštivému počasí se program konal v sále Katolického domu. Na pódiu se představil školní band ze ZŠ sv. Zdislavy, klauni z Klaunského divadla MIMO, zazpívala rodina, která se přihlásila do soutěže Zpívá celá rodina, a celé odpoledne zakončil koncert Swingalii. Na něm zazněly nejslavnější šlágry z období 20. a 30. let minulého století. Kromě toho probíhal i doprovodný program.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou