26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Jsme vzájemně vyladěné

16. 8. 2005

|
Tisk
|

Hana Maciuchová. Narozena 29. 11. 1945 ve Šternberku. Začínala v amatérských souborech a vítězila v recitačních soutěžích. Už během studia na DAMU získala angažmá v divadle Za branou. Od 1971 je členkou divadla Na Vinohradech. Hrála v řadě filmů, seriálů, pohádek a televzních inscenací: např. Samotáři, Člověk proti zkáze, Lucie, postrach ulice, Žena za pultem, Nemocnice na kraji města, Chalupáři, Krkonošské pohádky. Je vdova (manželem jí byl herec Jiří Adamíra).

Vydání: 2005/34 Ideální muž - stejný jako otec?, 16.8.2005, Autor: Iva Peřinová

Příloha: Doma

 

 

Bublíková: Necítím se tak důležitá, abych jí radila. Herečka je zodpovědná režisérovi, a ne někomu, kdo by si sedl do jeviště a začal se v tom šťourat. Spontánně se přijdu podívat většinou na generálku. Tam sleduji představení jako celek a jsem šťastná, když se Haně daří vyjádřit to, co chce.

Maciuchová: Rády spolu chodíme jak do „cizích“ divadel, tak do kina, a pokud vidíme něco, na čem se názorově neshodneme, jsme schopny si to vyargumentovat. Ani tady nedochází k  profesním sporům. Jsme na sebe tak „vyladěné“ a naše pohledy jsou tak podobné, že se většinou shodujeme i v tom biografu.
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou