16.–22. dubna 2024
Aktuální
vydání
16
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Děkujeme všem dárcům a dobrodincům za veškerou podporu

2. 2. 2016

|
Tisk
|

Vážené a milé, vážení a milí, opět po roce jsme pro vás ve spolupráci s redakcí připravili osm stran informací o činnosti obecně prospěšné společnosti Na počátku. Když vzpomínám na rok 2015 v Na počátku, mám především pocit vděčnosti.

Vydání: 2016/6 Papež je nejoblíbenější osobností, 2.2.2016

Příloha: Na počátku


Jsem vděčná za celý pracovní tým, který v Na počátku máme. Je to veliký dar a je velice povzbuzující vidět, s jakým nasazením a zájmem se všichni ujímají svých úkolů.
Vděčnost pociťuji také vždy, když si uvědomuji neustávající podporu našich dárců, díky nimž jsme i v loňském roce udrželi všechny služby v neomezeném rozsahu. I naše dárcovská komunita je veliký dar.
Na tomto místě mi dovolte vzpomenout na paní MUDr. Bernardu Dvořákovou, která byla naší velkou oporou celých předchozích dvacet let a kterou Pán v září minulého roku povolal na věčnost. I za to, že paní doktorka byla, jsem velice vděčná.
Vděčíme jí za zázemí, bez kterého by vše bylo mnohem obtížnější
Díky jejímu přesvědčení o nezbytnosti ochrany nenarozeného života, jež se vždy rychle přetvářelo v konkrétní činy, jsme měli od začátků našeho působení zázemí v domečku v Soběšické ulici v Brně. Ten nám pronajímala za symbolickou částku, čímž velice výrazně odlehčovala rozpočtům našich služeb. Vždy když měla příležitost, podporovala naši činnost i jinými způsoby, včetně významné přímé finanční podpory.
Zemřela 1. září v Charitním domově na Moravci ve věku 87 let. Za svého života byla naší velkou ochránkyní a jistě se za nás bude přimlouvat i nadále. Vzpomeňme na ni, prosím, v modlitbě.
A co nás čeká v roce 2016? Oslavíme jedno jubileum. Dvacet let provozu azylového domu s názvem Domov pro dětský život. A dále opět spousta práce. Prosím, buďte i nadále s námi, ať se dílo daří.
Přeji vám pěknou chvíli u těchto stránek a pokojný rok 2016 plný světla, dobra a naděje.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou