26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Pojmout krizi jako výzvu!

17. 3. 2020

|
Tisk
|

Vydání: 2020/12 Církev v době koronaviru, 17.3.2020

Pojmout krizi jako výzvu!

Vážení čtenáři! Připravili jsme Katolický týdeník tak, aby vám byl co nejužitečnějším pomocníkem. Odsunuli jsme některé plány a přinášíme inspiraci i návod, jak trávit nedělní svátky i všední dny spolu s bližními, církví a Bohem. Snažíme se být k pomoci i povzbuzení. Zároveň chceme zachovat pestrost zpráv, vždyť nejen kolem pandemie se točí svět. Nově většina redaktorů bude muset pracovat z domova, což je výhoda, kterou mnozí nemáte, ale týmové práci redakce to přinese těžkosti. Právě při redakčních poradách (někdy bouřlivých!) se domlouváme na článcích, jejich formách, tématech i autorech. Toto nyní musíme absolvovat na dálku.

Nechceme však prožívat tuto dobu jen jako čas krize. Co ji vzít jako šanci, kdy se můžeme na dosavadní život, ale i způsob uctívání Boha podívat z jiného úhlu? Proto pro vás máme výzvu: Napište nám na e-mail sekretariat@katyd.cz, co dobrého vám tato doba dala. Co jste si nově uvědomili, jak jste se nově začali modlit. Nejlepší příspěvky zveřejníme. Vždyť „víme, že všecko napomáhá k dobrému těm, kdo milují Boha“ (Řím 8,28).

Spojeni v modlitbě,

za redakci Kateřina Koubová, šéfredaktorka

Pro předplatitele KT v době koronaviru

Vzhledem ke karanténě vyhlášené vládou v souvislosti s šířením koronaviru upozorňujeme předplatitele většího počtu výtisků, kteří jsou nuceni uzavřít své prostory (např. kostely, prodejny a jiná distribuční místa), že mohou pozastavit odběr Katolického týdeníku na nezbytně nutnou dobu.

Vyzýváme naše čtenáře, kteří nejsou předplatiteli KT a nechtějí o něj kvůli uzavření některých distribučních míst (kostely, prodejny, trafiky…) přijít, aby si KT předplatili (např. na čtvrtletí). Budou jej dostávat přímo do své poštovní schránky. Vše výše uvedené lze učinit prostřednictvím zákaznické linky SEND Předplatné na tel. 225 985 225, mob. 777 333 370, e-mail: katyd@send.cz.

Žádáme rovněž naše předplatitele o shovívavost s případnými komplikacemi při distribuci KT, jelikož situace je složitá a stále se vyvíjí.

Redakce KT

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou