26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Předplaťte si Katolický týdeník a vyhrajte pobyt ve Smečně

10. 5. 2016

|
Tisk
|

Ve spolupráci s Domem rodin Smečno jsme pro naše čtenáře připravili soutěž o osmnáct rodinných víkendových pobytů (pátek–neděle) s plnou penzí pro dva dospělé a dvě děti do deseti let.

Vydání: 2016/20 Soud podpořil věřící rodiče, 10.5.2016, Autor: red


Podmínkou k zařazení do soutěže o získání pobytu ve Smečně, každý v hodnotě 2 240 Kč, je objednávka nového ročního dárkového předplatného pro někoho z vašich blízkých, ať už příbuzných, přátel nebo známých, a s tím související následná úhrada 676 Kč na celý rok předem.
Z redakce KT získáte jak dárkový certifikát na předplacený KT se jménem obdarovaného, tak dárkový poukaz na pobyt ve Smečně od pátku do neděle v termínu, který si s provozovateli ubytování dohodnete v době od 1. června do 31. prosince 2016.
Vystřihněte přiloženou objednávku, vyplňte v ní veškeré údaje plátce i obdarovaného a odešlete ji do redakce na adresu: Katolický týdeník, Jana Podhorská, Londýnská 44, 120 00 Praha 2, nebo naskenovanou odešlete na e-mail: podhorska@katyd.cz a vyčkejte na doručení poštovní poukázky či e-mailu s platebními údaji od našeho distributora tisku, společnosti SEND Předplatné. Ihned po přijetí úhrady vám zašleme zmíněné poukazy. Obálku i e-mail zřetelně označte heslem „SMEČNO“.
Všechny objednávky doručené do 31. 5. 2016, které budou splňovat výše uvedené podmínky, slosujeme a pobytem odměníme 18 vybraných plátců. Nevylosovaní, na které se již pobyt nedostane, budou odměněni dárkem, který k předplatnému budeme nabízet v kampani zveřejněné v KT od června.
Dům rodin je určen především pro rodiny s malými dětmi. Jde o bezbariérové zařízení s vlastní zahradou vybavenou trampolínou, skluzavkami, houpačkami, pískovištěm a bazénky pro děti. Zařízení má venkovní krb a vlastní parkoviště. Kapacita objektu je 10 pokojů s 2–5 lůžky s vlastním sociálním zařízením na pokojích vybavených dětskou postýlkou. Ubytovaným je k dispozici dětská herna, společenská místnost, jídelna, kuchyně s domácím stravováním, fyzioterapeutická místnost pro masáže či výtvarná dílna. Bližší informace naleznete na www.dumrodin.cz.
Na dárkové předplatné s pobytem ve Smečně se nevztahuje případné předčasné ukončení. Podmínkou je roční odběr Katolického týdeníku.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou