16.–22. dubna 2024
Aktuální
vydání
16
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Ad: 'Chci poznat, jak to funguje' (KT 36/05)

14. 9. 2005

|
Tisk
|

Vydání: 2005/38 55 let od vzniku PTP, 14.9.2005, Autor: Jan Graubner

Uveřejnění rozhovoru s Terezií Olivovou v KT je tragickým omylem. KT měl vhodným způsobem vyzvat čtenáře, aby takový program jako je VyVolení a Big Brother bojkotovali, protože jde o program vysoce nemravný. Místo toho redakce naivně naletěla a rozhovorem s věřící ženou, „která chce poznat, jak to funguje“, dělá nemravnému programu reklamu, a když pak ještě přátelé říkají „modlete za tu ,naši‘,“ vede to k tomu, že ji podporují svými telefonáty, a tak se zapojují do nejhoršího programu, který zatím televize měla. Argument „chci poznat, jak to funguje“ je přece biblickou cestou k prvotnímu hříchu. Chci-li jako věřící odmítnout hřích, musím odmítnout už to, co k němu nutně vede, a nemohu se podílet na jeho propagaci. Půjde-li redakce stejným způsobem dál, bude zítra dělat rozhovory s muži, kteří chtějí poznat, jak to funguje v nevěstinci.
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou