23.–29. dubna 2024
Aktuální
vydání
17
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Kytarista zahrál na citlivou strunu

10. 3. 2015

|
Tisk
|

Úspěchem skončil benefiční koncert kytarového mistra Štěpána Raka, který se konal 28. února v zaplněné koncertní síni Otakara Jeremiáše v Českých Budějovicích. Vystoupení, které ve prospěch projektu Adopce na dálku pořádaly Diecézní charita ČB a sdružení Jihočeské matky, vydělalo pro postižené děti celkem 15 267 Kč.

Vydání: 2015/11 Františkův 'zázrak', 10.3.2015, Autor: Radek Gális

Příloha: Diecézní zpravodajství KT 11

„Z této sumy dostane 7 000 korun šestiletá vážně nemocná Marija z Běloruska na operaci srostlých prstů na ruce,“ prozradila koordinátorka projektu Taťjana Šeráková.
„Díky štědrosti dárců pomůžeme i další postižené dívce a ještě zůstanou peníze, které umožní nákup speciálního kočárku pro jinou postiženou dívku z Běloruska,“ přidává do třetice všeho dobrého Taťjana Šeráková.
Projekt Adopce na dálku pomáhá dětem ze sociálně slabého prostředí z chudých zemí. Adoptivní rodiče prostřednictvím českobudějovické Diecézní charity podporují děti z Běloruska a afrického Zimbabwe. Ročně posílají svému dítěti v případě Běloruska minimálně pět tisíc korun na žáky základních škol, studujícím středních a vyšších škol pak šest tisíc korun. 
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou