30. dubna–6. května 2024
Aktuální
vydání
18
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Katolický týdeník mění distributora novin

22. 9. 2020

|
Tisk
|

Vydání: 2020/39 Křesťanské symboly v politice, 22.9.2020

KT bude od příštího vydání do schránek čtenářů doručovat prostřednictvím své sítě společnost PNS - nikoliv Česká pošta, jak tomu bylo dosud. Správa předplatitelského kmene zůstává v rukou společnosti SEND Předplatné.

První a zásadní novinkou je, že KT by měl standardně chodit předplatitelům do poštovní schránky už ve středu, výjimečně ve čtvrtek. „Ujistěte se, prosím, že je vaše poštovní schránka přístupná. Případně by bylo dobré pomoci při získání klíčů od domu pro nové doručovatele společnosti PNS, stejně jako je má k dispozici Česká pošta,“ upozorňuje Martin Steiner, ekonom KT.

„Noviny už také nebudou zabalené v plastové folii. Řadě předplatitelů vadila a považovali ji za neekologickou a zbytečnou,“ vysvětluje šéfredaktorka KT Kateřina Koubová.

Úplný přechod k jinému distributorovi nelze technicky zvládnout v rámci jednoho týdne. Část zásilek proto bude ještě nějakou dobu distribuovat Česká pošta. „Žádáme o shovívavost při problémech v doručování. Pokud své noviny nedostanete včas, tedy nejpozději ve čtvrtek, je třeba tuto skutečnost reklamovat jako doposud u společnosti SEND Předplatné na telefonu 225 985 225 nebo e-mailu katyd@send.cz,“ zdůrazňuje ekonom KT.

Pro doručování balíků s novinami zejména do farností se nic nemění.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou