26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Jak získat KT zdarma

27. 2. 2014

|
Tisk
|

„Konečně si mohu KT číst ve svém tabletu!“ jásá nespočet katolíků a berou stránky publero.com útokem. Ne, nebojte, nejsem tak naivní a vím, že čtenáři KT zatím oceňují především papírové vydání. Přesto vnímáme, že v dotykových zařízeních je pro noviny a časopisy budoucnost a tuto formu nyní nově nabízíme. Třeba právě možnost stáhnout si KT do Ipadu nebo android tabletu bude tím prvním krokem k tomu, aby si k němu našli cestu i lidé, kteří už papírové noviny moc nečtou.

27.2.2014, Autor: Tomáš Kutil

Přestože ušetříme za tisk a papír, drtivá většina nákladů na výrobu KT zůstává, proto nemůžeme nabídnout všechna vydání KT do tabletů a chytrých mobilů zdarma. Uvolnili jsme ale dvě čísla, která si zdarma přečíst můžete. Jde o první číslo roku 20132014. Kvůli způsobu fungování čtečky Publero, kterou využíváme, může být ale malý problém je do příslušného zařízení dostat. Zde je proto malý návod:

Na stránkách publero.com je nejprve potřeba založit si účet. Pak si vyhledat Katolický týdeník a automaticky se zobrazí aktuální číslo, které je možné zakoupit. U něj se zobrazí i dvě zmíněná čísla zdarma, která lze na počítači jedním kliknutím otevřít. V tabletu a mobilním telefonu ale nastává problém. Pokud se je člověk snaží otevřít v tabletu, odkaz ho nutí nainstalovat si příslušnou aplikaci a ani poté číslo nejde otevřít.

Při zobrazení aktuálního čísla je totiž nutné kliknout níže na ikonku Všechna vydání a mezi nimi najít to správné číslo, které je nabízené zdarma. První vydání roku 2013 je tam uvedené jako nejstarší, takže je potřeba jít až na konec seznamu. Po kliknutí na toto číslo se už u něj objeví tlačítko Přidat do knihovny. Jakmile na něj čtenář klikne, číslo se mu nahraje do jeho knihovny aplikace Publero (vlastní aplikaci si velmi snadno stáhne z publero.com, či příslušného obchodu s aplikacemi) a automaticky se mu zaktualizuje ve všech zařízeních, kde je přihlášen.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou