26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Celé vydání KT k dispozici na webu

17. 8. 2021

|
Tisk
|

Vydání: 2021/34 Zemřel biskup Petr Esterka, 17.8.2021, Autor: Tomáš Kutil

Po letech plánů a příprav spouští Katolický týdeník svou digitální verzi. Obsah novin je od tohoto týdne k dispozici na webu. Najdete ho zde.

Digitální KT s nově upravenou a čtenářsky přívětivou grafikou je k dispozici na adrese katyd.cirkev.cz. Lze ho číst z počítačů, tabletů i mobilních telefonů. Do konce srpna běží ve zkušební verzi zdarma po jednoduché registraci. Ta je dokončena kliknutím na tlačítko „Aktivovat“ v e-mailu, který vám připutuje do zadané e-mailové schránky. „Digitální KT je součástí portálu Církev.cz – společného projektu ČBK, Katolického týdeníku a Karmelitánského nakladatelství (KNA),“ vysvětluje P. Stanislav Přibyl, generální sekretář ČBK a jednatel KT i KNA.

Předplatitelé tištěného týdeníku, kteří už poskytli svůj e-mail, dostali či brzy dostanou avízo o spuštění digitální verze KT, kterou si mohou nezávazně vyzkoušet. Stačí kliknout na odkaz v e-mailu. Avízo dostanou i registrovaní uživatelé e-shopu provozovaného KNA na portálu Církev.cz.

Od září pak bude digitální KT zpoplatněný, pro předplatitele tištěných novin bude ale zdarma až do konce roku. „Současnou zkušební verzi průběžně dopracováváme a propojujeme se součástmi portálu Církev.cz. Zohledníme i věcné a konstruktivní připomínky čtenářů, které je možné zasílat e-mailem na katyd@cirkev.cz,“ připojuje Radim Duchek, který vede vývojářský tým celého portálu.

Nové vydání KT v digitální podobě bude dostupné vždy během středy a na každé nové vydání budou registrovaní čtenáři upozorněni e-mailem.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou