16.–22. dubna 2024
Aktuální
vydání
16
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

V Praze vystoupí křesťanské kapely

10. 10. 2006

|
Tisk
|

Vydání: 2006/41 Jaké sny mají staří lidé?, 10.10.2006, Autor: Zuzana Burdová

Pražský kulturní dům Vltavská poskytne v sobotu 14. října přístřeší hudebníkům reflektujícím poselství evangelia. Festival VOX 006 jde napříč hudebními žánry, od spirituálů přes worship, folk, jazz, folkrock, rock až po hiphop.

Ve 14 hodin začne 3. ročník VOXu, na kterém se do 22. hodiny představí akustické trio Con brio, pětičlenná vokální formace VocKap, folková skupina Bétel, tradiční rocková kapela Oboroh (i s novými písněmi), dále rovněž rockově laděná pětice Prorock, hiphopová trojice Wessani, znovu se formující rocková kapela !On a jedna z nejznámějších slovenských worship formací Richard Čanaky.
Aby byl dán prostor i dalším, dosud neznámým interpretům proběhne letos na festivalu vyhodnocení soutěže „Nová tvář“. Komise již předem vybrala ze zaslaných demo snímků tři kapely, které živě vystoupí. Publikum a porota pak určí vítěze, který má zaručen jeden den v nahrávacím studiu zdarma. Kdo si zakoupí vstupenku, podpoří rozvoj chráněného bydlení pro handicapované občany v Praze 7. Bližší informace o vstupenkách či ubytování pro mimopražské najdete na www.vox006.signaly.cz nebo na vox@signaly.cz.

Soutěž o 5x dvě vstupenky na festival VOX 006!
Soutěžní otázka zní: Kolikátý ročník festivalu VOX se letos koná? Odpovědi spolu se svým jménem a heslem „Soutěž KT“ posílejte do 12. 10. 2006 na e-mailovou adresu. Ze správných odpovědí vylosujeme pět výherců, které budeme kontaktovat e-mailem a každý z nich obdrží dvě vstupenky na festival!


Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou