26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Předali jsme ceny Velké letní soutěže

30. 10. 2007

|
Tisk
|

Vydání: 2007/44 O umírání a smrti, 30.10.2007

„To je jako na zavolanou, vždyť já se italsky učím!“ zaradovala se Markéta Anežka Smejkalová z Havířova, když jsme ji informovali, že ve Velké letní soutěži KT vyhrála první cenu – zájezd do Říma.

V Itálii Markéta Smejkalová už byla, ale to italsky ještě nemluvila vůbec. Loni s výukou jazyka začala a na Apeninský poloostrov se také chystala. Návštěva se však zatím neuskutečnila. „Cestu jsem odkládala. Říkala jsem si, že čím později tam pojedu, tím lépe budu italsky umět,“ směje se výherkyně. Nyní už cestě do Věčného města, kterou věnovala cestovní kancelář Palomino, Markéta Smejkalová „neunikne“ a italštině se bude věnovat ještě intenzivněji.
Druhá cena – LCD televizor – doputovala do Vlašimi k Aleně Ptáčkové. „A to si představte, že jsem jeden z vašich kupónů ztratila. Ještě že se nakonec našel a anketu jsem mohla odeslat,“ líčí se smíchem sympatická učitelka němčiny, která mj. učila i bývalého vlašimského faráře. „Katolický týdeník mám moc ráda – hlavně rubriku Bůh v mém životě – ale ráda čtu třeba i informace z diecézí,“ říká Alena Ptáčková. Při otázce, zda se taková událost, jakou je její výhra v soutěži, nebude vyhlašovat v neděli od ambonu, se znovu rozesměje: „To by se mělo, viďte? Ale já sama tomu ještě ani nemohu uvěřit. Nikdy jsem nic nevyhrála. Tajně jsem doufala, že by to mohla být třeba knížka. Ale televize? To mě ve snu nenapadlo...“
Předáním cen vyvrcholil letošní v pořadí už druhý ročník Velké letní soutěže Katolického týdeníku.
(pal, ran)



Minulý týden jsme vylosovali také výherce tří mobilních telefonů od společnosti T-mobile ve svatováclavském kvízu. Stali se jimi: Markéta Anderlová z Širokého Dolu u Poličky, Oto Hepnárek z Buchlovic a Václav Šašek z Plzně. Blahopřejeme!(red)


Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou