26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Napište do IN! písničku pro Ewu Farnou

12. 3. 2008

|
Tisk
|

Vydání: 2008/11 Chápe kněze nejlépe kněz?, 12.3.2008

V únorovém čísle časopisu IN! vyšel rozhovor s mladičkou zpěvačkou Ewou Farnou, která je v současnosti idolem děvčat v celé České republice. Ukázalo se, že i ona se ve svém životě drží křesťanských hodnot, což o ní média neví...

Během rozhovoru projevila přání mít ve svém repertoáru i písničku s křesťanským poselstvím. Po vzájemné dohodě časopis IN! o takovou píseň vyhlásil soutěž. Je to příležitost prostřednictvím hlasu, kterému naslouchají vrstevnice čtenářek, poslat do světa zprávu o Boží přítomnosti ve světě. Finále celé soutěže písničky pro Ewu vyvrcholí na velehradské pouti 4. července 2008, kde se zároveň uskuteční setkání čtenářek IN!. Na samostatném pódiu bude připraven speciální program, jehož součástí bude i Ewino vystoupení. Píseň, kterou pro ni někdo z mladých křesťanů složí, pak Ewa zazpívá v přímém televizním přenosu Koncertu lidí dobré vůle. Na Velehradě bude IN! přítomen i během setkání mládeže ActIv8, kterému je věnována tato příloha. I tam je možné IN! kontaktovat a přidat se k týmu spolupracovníků se svými nápady a hřivnami. Kdo by chtěl přispět už nyní, může se ozvat podle povahy svého příspěvku buď Nadačnímu fondu IN!, nebo na www.in.cz příslušné osobě.
Časopis IN! vychází už víc než tři roky a získal si srdce a sympatie svých čtenářek. Jak by také ne, když před lety vznikl na jejich přání! To je důvod vzniku, který nemá žádný jiný z dívčích časopisů.
Znamená to, že zisk z jeho prodeje není tím, co žene jeho vydavatele kupředu. Naopak. Aby mohl být časopis čtenářkám finančně dostupný, je potřeba ho částečně dotovat. Díky velkorysým dárcům, kteří pochopili potřebu pomoci děvčatům vyrůst v samostatně myslící a duchovně orientované bytosti, je IN! finančně zajištěn.
Ten pravý motiv, proč IN! každý měsíc vychází, je poskytnout děvčatům rovný pohled na svět. IN! píše o všem, co je zajímá, a v tom se podobá ostatním dívčím časopisům. Má ale něco navíc. Díky tomu, že se snaží ve všech článcích zohlednit křesťanský úhel pohledu, ukazuje, že víra se nevylučuje s pěkným oblečením, poslechem moderní hudby, zájmem o kulturu a svět. A že děvče, které má duši pevně zakořeněnou v Bohu, může být moderní společnosti velkým přínosem.
HELENA FILCÍKOVÁ

Objednávky časopisu vyřizuje:
Vydavatelství IN!
Horní náměstí 12
466 01 Jablonec nad Nisou
e-mail: objednavky@in.cz
www.in.cz




Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou