26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Katolický týdeník jako vánoční dárek

21. 11. 2006

|
Tisk
|

Vydání: 2006/47 Umí být církev vděčná?, 21.11.2006, Autor: red

Někdy je hodně těžké vymyslet vánoční dárek, který by potěšil, nebyl by hloupý, ani drahý. Pro řadu blízkých našich čtenářů může být takovým dárkem právě předplatné Katolického týdeníku. Své noviny totiž dobře znají, většinou se jim líbí, a tak nekupují zajíce v pytli. Zeptali jsme se Jany Podhorské, která má mj. na starosti distribuci KT, jak lze dárkové předplatné objednat.

Proč vybrat jako dárek právě předplatné Katolického týdeníku?

Může udělat radost jak osamělým lidem, tak i těm, kteří jsou v církvi „jen jednou nohou“. Všimli jsme si také, že Katolický týdeník předplácejí často rodiče svým dětem, když „vylétají z hnízda“, aby měly svůj týdeník. Ale čtenáři si určitě vzpomenou ještě na spoustu přátel, kterým by KT nalezený každou středu v poštovní schránce udělal radost. Snad největší výhodou předplatného jako dárku je, že vydrží po celý rok.
Pochválit musím také letošní dárkový certifikát: myslím, že se moc povedl. Namalovala nám ho výtvarnice Markéta Čermáková a vyzdobila ho anděly a tříkrálovými koledníky. Obdarovaní ho dostanou vytištěný barevně na kvalitním papíře se svým jménem.

Jak to zařídit, aby certifikát dorazil včas?
Můžu slíbit, že když k nám někdo zavolá ještě v úterý 12. prosince, tak k němu dárkový certifikát do 20. prosince dorazí. Po tomto datu by to ale náš distributor nestihl natisknout, zpracovat a poslat. Dárkových certifikátů bývají každoročně stovky a zpracovat takové množství vyžaduje spoustu času. Kvůli četným loňským dotazům chci všechny dárce ujistit, aby neměli obavy, že by poštovní poukázka přišla obdarovanému. Bude doručena plátci, jen je třeba mít trpělivost. Dárkové certifikáty mají přednost před vyřízením poukázek, které mohou dorazit i s několikatýdenním zpožděním.

Na co si dát při objednávce pozor?
Hlavně na vyplňování – nejlépe je psát hůlkovým písmem. Nemělo by také nic chybět: jména, adresy, včetně popisných čísel domů a PSČ. Pokud chce někdo platit prostřednictvím SIPO, musí nám sdělit desetimístné spojovací číslo. Další rok dostane obdarovaný poštovní poukázku a pokud bude noviny chtít, tak si je předplatí. Týdeník mu ale může zaplatit znovu dárce.
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou