16.–22. dubna 2024
Aktuální
vydání
16
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Je jedno kde, důležité je s kým

31. 7. 2006

|
Tisk
|

Vydání: 2006/31 Umění odpočívat, 31.7.2006, Autor: Jan Paulas

Kdo sleduje večerní zprávy na TV Prima, ten její tvář dobře zná. Moderátorka hlavní zpravodajské relace Martina Kociánová patří k mediálně známým tvářím. Zeptal jsem se, nakolik jí tato popularita přijde vhod v čase odpočinku.

Jak se vyrovnáváte s tím, že jako populární tvář asi nemáte klid ani na dovolené?
Myslím, že máte příliš velké oči, není to tak zlé. V Česku kromě Karla Gotta a Lucie Bílé není nikdo tak populární, aby nenašel místo, kde bude mít klid. A když chcete být opravdu úplně nepoznán, tak stačí překročit kteroukoliv hranici a užijete si anonymity až dost. Ale na druhou stranu máte pravdu v tom, že vyhledávám místa, kde není velká koncentrace lidí, kteří by mě mohli poznat. Nepojedu do Chorvatska, na Olympskou Rivieru, ani nenavštívím žádnou nuda pláž. Například vloni jsme vyrazili s mým mužem na tři týdny na „puťák“. Měli jsme expedičního Land Rovera Defendera, na kterém se dá spát na střeše, a s ním jsme se vydali na jeden ne příliš známý řecký ostrov. Byli jsme stále „on the road”, spali jsme na střeše, pod širákem a pochvalovali si, že jsme nepotkali nikoho, kdo by se s námi dal do řeči v češtině. Není to žádná nabubřelost, je to jen způsob, jak být sám sebou a stále se nekontrolovat. Mimochodem nechápu lidi, kteří dokáží tři dny čekat s foťákem na stromě, aby měli snímek nahé Petry Buzkové nebo Tomáše Töpfera, jak leze z bazénu. A nechápu, že si ti lidé myslí, že mají normální povolání a že to dokáží sami před sebou obhájit.

Máte pro dovolenou nějakou radu, které se držíte?
Je jedno kde, důležité je s kým.

Kde nebo při čem si nejlépe odpočinete?
Nabízejte mi jakoukoliv exotiku, ale mám-li možnost strávit pár dní na horách se svým mužem a v dobrých botách a toulat se ať je krásně nebo prší, tak mám vybráno.


Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou