26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

NEVÍTE, CO DAROVAT POD STROMEČEK?

8. 12. 2015

|
Tisk
|

Udělejte svým blízkým radost a darujte jim dárkové předplatné. Váš originální dárek je bude těšit celý rok.

Vydání: 2015/50 Svatý rok milosrdenství začíná!, 8.12.2015

JAK NA TO?
Stačí vyplnit kupon zde. Všechny objednávky, na nichž se bude odlišovat odběratel a plátce, zohledníme jako dárkové.
CERTIFIKÁT
Nejdřív vám přijde z redakce dárkový certifikát se jménem obdarované osoby. Ten stačí zabalit a dát pod stromeček. Poštovní poukázku k úhradě Vám zašle distributor SEND do 14 dnů od zavedení odběru našich novin.
OBJEDNÁVEJTE VČAS
Pokud svou objednávku nahlásíte redakci KT do 17. prosince, garantujeme zajištění objednávky k 1. lednu 2016 a doručení dárkového certifikátu do Vánoc. Předplatné na rok 2016 činí 676 Kč.
MOŽNOSTI PLATBY
Pokud zaškrtnete možnost platby e-složenkou, pokyny k platbě obdržíte od společnosti SEND elektronickou poštou. Podmínkou je vyplnění Vaší e-mailové adresy na objednávce. Pokud máte zájem o dárkový certifikát k objednávce vyplněné on-line na našich stránkách, zašlete žádost o něj společně s kopií potvrzené objednávky od SENDu na e-mail podhorska@katyd.cz.
Katolický týdeník,
Londýnská 44, 120 00 Praha 2,
tel. 224 253 095, e-mail: podhorska@katyd.cz
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou