26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Hlasujte na internetu nebo na kuponu

21. 10. 2014

|
Tisk
|

V komunálních volbách, které právě skončily, se kandidáti do zastupitelstev křížkovali. Kolik křížků měl volič k dispozici, záleželo na velikosti obce, tedy na velikosti místního zastupitelského sboru. I tentokrát – v anketě Kniha čtenářů KT – budeme křížkovat. Každý má ale jen tři hlasy.

Vydání: 2014/43 Papež blahořečil Pavla VI., 21.10.2014, Autor: Aleš Palán

Příloha: Kniha čtenářů 2014

Vítězem ankety Kniha čtenářů Katolického týdeníku 2014 bude ten titul, který nasbírá nejvyšší počet hlasů. Rozhodují jen čtenáři, mohou hlasovat pro oblíbeného autora, nakladatelství, jehož knihy si kupují, pro text, který je obzvlášť zaujal.
Své tři hlasy můžete udělit titulům, které do naší ankety nominovali sami nakladatelé – seznam knih najdete na dalších stranách přílohy. Tři hlasy můžete přidělit třem knihám na hlasovacím kuponu, na jejich pořadí přitom nezáleží – každý zakřížkovaný titul získává jeden hlas. Platné hlasovací lístky jsou i takové, kde nalezneme jeden či dva křížky – to tehdy, pokud nechcete využít všechny své hlasy.
Hlasovat lze na kuponu na straně C této přílohy, který, prosíme, vystřihněte a zašlete do 8. listopadu na adresu: Katolický týdeník, Londýnská 44, 120 00 Praha 2. Obálku či korespondenční lístek označte heslem „Kniha čtenářů“.
Své favority můžete vybírat samozřejmě také na internetu. Na adrese www.katyd.cz naleznete formulář, na němž lze hlasovat pro tři knižní favority. Hlasující na internetu mají také tři hlasy – zamezili jsme přitom tomu, aby někdo mohl hlasovat vícekrát. Možný není ani souběh obou způsobů hlasování: buď písemně na kuponu vystřiženém z novin, nebo po internetu.
Očekáváme vaše hlasy a jsme zvědavi na vítěze Knihy čtenářů 2014. Výsledky soutěže zveřejníme v KT číslo 47. Autora, překladatele či vydavatele vítězné knihy požádáme o rozhovor, abychom mohli „zlatý“ titul našim čtenářům více přiblížit. Jistě si to zaslouží. 

Hlasovat můžete zde.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou