26. března–1. dubna 2024
Aktuální
vydání
13
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

MAGDALENA NOVÁKOVÁ

28. 10. 2004

|
Tisk
|

Vydání: 2004/23 Demokracie v církvi, 28.10.2004, Autor: Jana Klepková

Příloha: Doma

Dcera maminky Ludmily. Narozena 1990 v Praze, v současné době navštěvuje sekundu Arcibiskupského gymnázia v Praze, poměrně dobře snáší dobře míněné rady své maminky a ve chvílích úniku z domova se věnuje převážně koním, sportu, kanoi a turistice.

Víš, jak se máma cítí před večerním představením?
Z mého pohledu je dosti nervózní, vadí jí úplně všechno, za všechno mi vynadá a za všechno mohu já. Tyhle křivdy se ale po představení rychle zapomínají.

Jak odpočíváš?
Asi dost podobně jako naši. Taky se potřebuju fyzicky pořádně unavit. Ráda s nimi jedu na hory, i na tu řeku. Nejradši mám koně. A potřebuju svobodu. Takže občas bez rodičů.

Jak slavíš Svátek matek?
Když jsem byla na základce, dělali jsme docela pěkná přáníčka. Vloni jsem ti snad ještě jedno dala, pamatuješ se, mami?

A Svátek otců bys slavila?
Ano, slavila. Vymyslím možná nějaké překvapení, uspořádám maličkou oslavičku...

Najdeš si chvilku volna na knížky?
Najdu. Mám období, kdy čtu všechno, co najdu, ale mám i ty normální vlny, kdy všichni čteme Harryho Pottera a taky sci-fi.

Kde máma zpívá nejraději, co myslíš?
(Po dlouhém přemýšlení Magdalena tiše vyhrkne:) Doma. S papouškem.

Vaše širší rodina se scházívá ve sboru. Jak se na takové akce těšíš?
Teď se už zase těším. Popovídám si s jednou tetou, kterou mám moc ráda. To naše špitání se občas ve sboru ztratí - aspoň doufám.

Co tě čeká ve škole v nejbližší době?
Písemky, jinak snad už nic. Ve škole se mi docela líbí, mám dobré spolužáky a dobrou třídní profesorku. Profesory máme dobré i horší, ale přiznám se, že bych stejně v některých předmětech uvítala raději zajímavější a modernější přístup.
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou