16.–22. dubna 2024
Aktuální
vydání
16
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Na prázdninách s prvním číslem časopisu IN!

18. 7. 2005

|
Tisk
|

Na léto vyprovodilo své čtenářky první pestré číslo dívčího časopisu IN!. Mnozí kritici uznávají, že redakce po předcházejícím nultém čísle ladí formu. O vznikání, radostech i bolestech nového periodika jsme hovořili s jeho šéfredaktorkou Marií Šindelkovou.

Vydání: 2005/30 Automobilismus, 18.7.2005, Autor: Jiří Macháně

Většinou reagují kladně jak dívky, tak i ostatní pisatelé. Je to mimo jiné i tím, že první číslo je nejen výsledkem práce redakce, ale nepřímo také čtenářek a mnoha dalších lidí. Inspirovali jsme se totiž jejich návrhy a připomínkami, které došly do redakce po vydání nultého čísla. Všechny jsme je prostudovali a zajímavé nápady jsme se snažili využít. Rodiče i kněží hodnotili lepší propracovanost článků a zdá se jim, že je časopis oproti minulému číslu i více formační.

Z posledního čísla to byl článek Kde začíná krása z rubriky Inlove. Píše se v něm, že dívka nemusí být modelka, aby byla krásná, protože krása je především odrazem našeho nitra. Holky nám píší, že tam našly to, co se v ostatních časopisech nedočtou. Hodně se líbil také rozhovor s Lucií Bakešovou, která se zúčastnila soutěže SuperStar. Líbí se také články o cestování a zajímavosti z cizích zemí. Ocenily i přílohu, kde nalezly vtipy a křížovky. Velký zájem mají čtenářky o soutěžení.

O tomto časopise informovali redakci přátelé ze Slovenska. Byli jsme tím dost překvapení. Ale je to pro nás signál, že jsme zřejmě pro náš časopis zvolili dobrou značku, která prodává. „IN! dívčí svět“ je však v České republice dostatečně chráněný.

IN! je možné objednat na e-mailu objednavky@in.cz nebo na adrese Vydavatelství IN, s. r. o., Horní nám. 12, 466 01 Jablonec nad Nisou.

* * *

Podobnost čistě náhodná? Vlevo český časopis IN!, vpravo slovenské periodikum téhož jména. Repro KT

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou