16.–22. dubna 2024
Aktuální
vydání
16
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Katolický týdeník slaví na Velehradě

30. 6. 2009

|
Tisk
|

Vydání: 2009/27 Cyrilometodějské dvojčíslo, 30.6.2009

Zveme čtenáře a příznivce listu českých a moravských diecézí na Velehrad k oslavě šedesátin novin, které právě držíte v rukou. Redakce je spolu se čtenáři a přáteli začala připomínat v polovině června při slavnosti na pražském Břevnově. Tím však oslavy nekončí!

PROPINKALI SE NA VELEHRAD

Společně s Orlem připravil KT turnaj v ping-pongu, který vyvrcholí právě na Velehradě. Orlové, stejně jako KT, si letos připomínají jubileum – je jim právě sto let. Finále začnou hrát vítězové oblastních kol 4. července už v 9 hodin na hřišti u velehradské základní školy.

NAVŠTIVTE JUBILANTA!

Ve 14 hodin 4. července zahájí na přístupové cestě k bazilice provoz stan Katolického týdeníku. „Zveme čtenáře k návštěvě. Máme připravené zajímavé upomínkové předměty – na dračku jdou zejména naši medvídci. Chceme také představit sdružení Cesta 121. Všem příchozím nabídneme i drobné občerstvení,“ láká šéfredaktor Antonín Randa k návštěvě stanu, který bude otevřen celé odpoledne.

„ZÁPAS“ KŘESŤANSKÝCH MÉDIÍ

Sportovní zdatnosti redaktorů KT, Radia Proglas a TV Noe bude možné posoudit při exhibičním ping-pongovém utkání těchto tří křesťanských médií. Uskuteční se 4. července od 16 hodin na hřišti vedle školy. „Zda se bude jednat o přátelské utkání, to teprve uvidíme až podle průběžných výsledků našich klání,“ žertuje redaktor Aleš Palán, žhavé želízko v ohni týmu KT. Petr Kudela z TV Noe se v souvislosti s řinčením zbraní (respektive pálek) nechal ve stejném duchu slyšet, že za TV Noe může garantovat, že vztahy křesťanských médií mohou zůstat přátelské i v případě, že TV Noe vyhraje na celé čáře.

AUTOGRAMIÁDA KT

V neděli 5. července od 9 hodin, čili před hlavní poutní mší svatou, bude ve stanu KT připravena autogramiáda redaktorů a spolupracovníků redakce KT coby autorů knih. Přijít si můžete pro podpis převora břevnovských benediktinů P. Prokopa Siostrzonka, jednoho z moderátorů Večera lidí dobré vůle, šéfredaktora Antonína Randy či redaktorů Jana Paulase a Aleše Palána.

ČEKÁME V JALUBÍ!

Poutníkům ze Svatého Hostýna na Velehrad redakce KT připomíná, že na ně budou zástupci novin čekat v sobotu v brzkých odpoledních hodinách při jejich zastávce v Jalubí s občerstvením. Putující tak doplní zejména tělesné tekutiny a nezbytnou energii na poslední etapu pouti na Velehrad.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou