16.–22. dubna 2024
Aktuální
vydání
16
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Kam jsme to dopracovali?

26. 3. 2014

|
Tisk
|

O letošní postní době jsem mnohokrát z různých stran zaznamenala tipy na půst: „udělejte si čas na manžela“, „udělejte si čas na děti“, „povídejte si spolu“, „každý pátek si s manželem otevřete láhev vína, nakrájejte si klobásu a povídejte o svých pocitech“…

26.3.2014, Autor: Kateřina Šťastná

Slovo půst v člověku evokuje jakési sebezapření. Dělám něco, co mi není příjemné. Mám na něco chuť, ale nesním to. Mám hlad, ale nenajím se. Ráda bych se podívala na televizi, brouzdala po internetu, ale odřeknu si to… Proč najednou mezi tím vším odříkáváním stojí jako „jeden z nejdůležitějších“ úkolů postu: udělat si čas na své blízké?

Dříve nebyla televize, nebyl mnohdy ani dostatek jídla. Lidé museli tvrdě pracovat – ale byli přirozeně spolu. Není to dnes trochu divná doba, když máme všeho nadbytek (a to i toho, co nepotřebujeme), a přesto patří mezi největší sebezapření udělat si čas na rodinu?

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou