16.–22. dubna 2024
Aktuální
vydání
16
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

IN! - Radůzu nikdo nezná

3. 8. 2005

|
Tisk
|

Vydání: 2005/32 Kněží 'na půl úvazku', 3.8.2005, Autor: Aleš Palán

Příloha: Doma

O časopisu IN! se někdy mluví jako o katolickém Bravu. Nyní, když je na světě jak nulté, tak už i první číslo, jsme o jeho zhodnocení požádali toho nejpovolanějšího: tedy čtenáře, jakému je časopis určen. Je jím desetiletá Anička, která ráda čte a zajímají ji i jiné dívčí časopisy.
Název IN! - Dívčí svět je fakt dobrý. V nultém čísle se mi moc líbila rubrika Máš trable?, kde se holky na něco ptají a nějaká doktorka jim odpovídá. Nejlepší byl příběh Nechci být ta druhá o holce, které se narodila mladší sestra - kolem ní najednou začali všichni běhat a říkat, jaká je krásná. Táta ale naštěstí té starší sestře řekl, že je na ni moc pyšný, takže se všichni udobřili. U článku byla i modlitba „Pane, pomoz mi nezávidět a druhým přát...“, která se mi celkem líbila a k článku se hodila.

Vůbec se mi ale nelíbil rozhovor s Veronikou Sedláčkovou. Spíš bych si přečetla povídání s Anetou Langerovou nebo někým, kdo je fakt víc „in“. Sedláčková je možná každý den v televizi, ale holky jako já se na zprávy nedívají, takže ji nikdo z nás nezná. O Radůze z jedničky (první číslo) sice vím, protože ji poslouchá máma, ale kámošky o ní nevědí vůbec nic. Je to jako se Sedláčkovou. Naopak rozhovor s Luckou Bakešovou ze SuperStar byl super.

Inspiraci - stránkách o módě - je celkem pěkné oblečení, které se fakt nosí; chybí u něj ale cenovky, aby si to člověk mohl koupit - v jiných časopisech bývá cena vždycky napsaná. V IN! chybí i fotopříběh: něco jako komiks, ale ne malovaný, jednotlivé obrázky jsou tam vyfocené. V jedničce je bezvadná čtyřstránka prázdninové přílohy - dobré je i to, že je na papíře, na který se dá opravdu psát. Zalíbila se mi soutěž pro všechny začínající spisovatelky - už jsem začala něco psát.

Časopis IN! jsem měla hned přečtený, je v něm totiž hodně málo stránek. Girl má kolem padesáti stránek a stojí 23 korun. IN! stojí 33 korun a je ani ne poloviční. Ráda čtu i Top dívku a Dívku, někdo čte i Bravíčko. Holky bude určitě IN! zajímat, je to hezký časopis. Snad si ho některá z nich koupí.     
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou