23.–29. dubna 2024
Aktuální
vydání
17
Předchozí vydání
Hledat
Archivní článek

Hlasujte pro nejzajímavější knihu

1. 11. 2016

|
Tisk
|

Korespondenčně nebo na internetu – tak mohou čtenáři Katolického týdeníku hlasovat pro tituly, které favorizují. V obou případech je možné vybrat tři knihy. Společná je také uzávěrka hlasování – to zakončíme v úterý 8. listopadu.
Papírový kupon najdete v příloze KT 44 Kniha čtenářů, elektronický formulář najdete v odkazu pod článkem. Na internetu i na papíře můžete vybrat tři tituly, ale pokud vás zaujme jen jeden či dva, můžete ze svých tří hlasů využít menší počet. Redakce se těší na každý hlas svých čtenářů.

Vydání: 2016/45 Papež František ve Švédsku, 1.11.2016, Autor: Jan Paulas Aleš Palán


Pořadí jednotlivých knih hlasující neurčují, každý z vybraných titulů dostane jeden hlas. Není možná ani kumulace hlasů: jeden titul může od jednoho čtenáře dostat pouze jediný hlas.
Technickým opatřením jsme zamezili tomu, aby jeden čtenář nemohl hlasovat víckrát. Možný není ani souběh obou způsobů hlasování – své preference posílejte buď písemně, nebo elektronicky. Hlasy, které by preferovaly čtyři a více knih, jsou neplatné. Vítěznou knihou je ta, která získá v konečném součtu nejvíc hlasů.
Obálku, kterou budete se svými hlasy posílat na adresu Katolický týdeník, Londýnská 44, 120 00 Praha 2, označte, prosíme, heslem Kniha čtenářů. Děkujeme.
Výsledky hlasování zveřejníme v novinách během listopadu. Čtenářům představíme autora, překladatele, případně vydavatele vítězné knihy.

Hlasovat můžete

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou